Active topics button not working

Discussion about this site, including these forums (eg, suggestions, comments, queries). Topics may be manually deleted occasionally (eg, after suggestions dealt with, or changes bedded in).

Active topics button not working

Postby Tortoise » Thu 30 Jul, 2020 9:30 am

Is it just me, or is anyone else taken to Telstra Gateway instead of Active topics when they click on the said button? Edit: Sometimes I get the option of a 'new posts' button as well, which does work.
User avatar
Tortoise
Lagarostrobos franklinii
Lagarostrobos franklinii
 
Posts: 4006
Joined: Sat 28 Jan, 2012 9:31 pm
Location: NW Tasmania
Region: Tasmania
Gender: Female

Re: Active topics button not working

Postby tastrax » Thu 30 Jul, 2020 11:39 am

works correctly for me (PC, WIN10, Chrome browser)
Cheers - Phil

OSM Mapper
User avatar
tastrax
Athrotaxis selaginoides
Athrotaxis selaginoides
 
Posts: 1836
Joined: Fri 28 Mar, 2008 6:25 pm
Location: What3words - epic.constable.downplayed
ASSOCIATED ORGANISATIONS: RETIRED! - Parks and Wildlife Service
Region: Tasmania

Re: Active topics button not working

Postby Tortoise » Thu 30 Jul, 2020 12:58 pm

It's a Mac. Still not working. :(
User avatar
Tortoise
Lagarostrobos franklinii
Lagarostrobos franklinii
 
Posts: 4006
Joined: Sat 28 Jan, 2012 9:31 pm
Location: NW Tasmania
Region: Tasmania
Gender: Female

Re: Active topics button not working

Postby Son of a Beach » Thu 30 Jul, 2020 2:36 pm

Works OK for me (MacOS 10.15.5 / Safari, Windows 10 / Chrome & iOS / Safari).

If you have a different browser installed, try that.

Try clearing all your browsing data (clear cache and cookies).

Have you tried turning it off and turning it on again? (I know its very cliche, but it's amazing how many things this will fix - all for good reasons... so much internal data gets reset and corrected during the process of a clean boot up ... in this case it will clear your DNS cache which might or might not be relevant).

What's the full "Telstra Gateway" URL that you get redirected to?
Son of a Beach
Lagarostrobos franklinii
Lagarostrobos franklinii
 
Posts: 6642
Joined: Thu 01 Mar, 2007 7:55 am
Region: Tasmania
Gender: Male

Re: Active topics button not working

Postby Tortoise » Thu 30 Jul, 2020 3:08 pm

Son of a Beach wrote:Works OK for me (MacOS 10.15.5 / Safari, Windows 10 / Chrome & iOS / Safari).

If you have a different browser installed, try that.

Try clearing all your browsing data (clear cache and cookies).

Have you tried turning it off and turning it on again? (I know its very cliche, but it's amazing how many things this will fix - all for good reasons... so much internal data gets reset and corrected during the process of a clean boot up ... in this case it will clear your DNS cache which might or might not be relevant).

What's the full "Telstra Gateway" URL that you get redirected to?

Thanks, SoaB! It works on Firefox (not on Safari). Don't know why I didn't think of doing the off/on thing. I'll also google how to clear my browsing data. :oops:
http://mygateway.gateway
User avatar
Tortoise
Lagarostrobos franklinii
Lagarostrobos franklinii
 
Posts: 4006
Joined: Sat 28 Jan, 2012 9:31 pm
Location: NW Tasmania
Region: Tasmania
Gender: Female

Re: Active topics button not working

Postby Tortoise » Thu 30 Jul, 2020 3:14 pm

I found nice instructions. History, cache and cookies now cleared. Active topics working in Safari again. Thanks again. :D
User avatar
Tortoise
Lagarostrobos franklinii
Lagarostrobos franklinii
 
Posts: 4006
Joined: Sat 28 Jan, 2012 9:31 pm
Location: NW Tasmania
Region: Tasmania
Gender: Female

Re: Active topics button not working

Postby Son of a Beach » Thu 30 Jul, 2020 3:16 pm

Good to hear. Looks like that URL might be for your local broadband router. Something weird may have happened with your computer's idea of it's network, or your browsers cache of things, and the modem/gateway was trying to handle the weirdness.
Son of a Beach
Lagarostrobos franklinii
Lagarostrobos franklinii
 
Posts: 6642
Joined: Thu 01 Mar, 2007 7:55 am
Region: Tasmania
Gender: Male


Return to Forum & Site

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests